Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

Ovidias, ahol a hagyomány és az innováció találkozik.

Ovidias, ahol a hagyomány és az innováció találkozik.

2023. 02. 22. 09:00:00

Az Ovidias termékei a friss belga csokoládék házi töltelékkel és teljes, krémes ízzel. Ezeket a töltelékeket hagyományos módszerekkel készítik, kizárólag a legjobb, természetes alapanyagokból. Az  Ovidias belga csokoládék egyedi ízélménye és frissessége a csokoládé szerelmeseinek szól.

5 híres zseni, akik szintén hatalmas kávéfüggők voltak

5 híres zseni, akik szintén hatalmas kávéfüggők voltak

2022. 12. 13. 17:54:00

Kávéfüggő vagy? Nos, akkor remek társaságba kerültél.

Még a házból sem tudsz kimenni dupla cappuccino nélkül, és  a két órai találkozót sem élheted túl a megbízható eszpresszód nélkül? Ó, és persze, olvastad az egymásnak ellentmondó bizonyítékokat a kávéfogyasztás egészségügyi előnyeiről és a túlzott kényeztetés lehetséges egészségügyi kockázatairól... de nem engedheted meg magadnak, hogy időt ásíts az életedre, igaz?

De ha azt gyanítod, hogy túlzásba esel a kávéfüggőségével, akkor biztosan nem vagy egyedül. Valójában a bolygón valaha élt legsikeresebb és legelismertebb emberi lények némelyike teljesen, néha fájdalmasan, a kávé rabjává vált. Csak kérdezd meg ezeket az embereket

A világ 10 legjobb kávézója

A világ 10 legjobb kávézója

2022. 12. 02. 16:56:38

Olyan ember vagy, aki szeret utazgatni , miközben a világ legnagyszerűbb kávéit keresi? Ha sokat utazol, mostanra észrevehetted, hogy az elmúlt évtizedben lassan a kávézás új hulláma vette át a hatalmat a világon.

A nagyszerű kávék miatt miért ne kereshetnéd a legjobb helyeket, ahol kipróbálhatod? A kultúra híveiként mindenkit meg kell tanítani a nagyszerű kávéra, és meg kell ünnepelni a kivételes helyeket. Megpróbáljuk felsorolni neked a világ 10 legjobb kávézóját. Ezek lehet kis, speciális üzletek vagy nagy kávéházak.

10 egészséges gyógytea, amit érdemes kipróbálnod

10 egészséges gyógytea, amit érdemes kipróbálnod

2022. 11. 23. 16:58:02

A herbateák évszázadok óta léteznek.

A herbateák azonban nevük ellenére egyáltalán nem igazi teák. A valódi teákat, köztük a zöld teát, a fekete teát és az oolong teát a Camellia sinensis növény leveleiből főzik. Másrészt a herbateákat szárított gyümölcsökből, virágokból, fűszerekből vagy gyógynövényekből készítik. Ez azt jelenti, hogy a herbateák sokféle ízben és ízben lehetnek, és csábító alternatívái lehetnek a cukros italoknak vagy a víznek.

Az étcsokoládé 5 egészségügyi előnye, amelyeket rendkívül alulértékelnek

Az étcsokoládé 5 egészségügyi előnye, amelyeket rendkívül alulértékelnek

2022. 11. 16. 18:50:37

A legtöbbünk számára a csokoládé egy finom csemege, amelyről azt tartják, hogy nem a legegészségesebb. Valójában azonban az étcsokoládé evésének rengeteg előnye van az édességszomj kielégítésén túl.

Ahogy a legfinomabb teák készülnek.

Ahogy a legfinomabb teák készülnek.

2022. 11. 10. 16:43:20

Sokan isszuk.

Ha fáradtak vagyunk, vagy betegek. Vagy szeretnénk felmelegedni. Van aki a napot indítja vele, van aki munkaközben tart teaszünetet.

A tea mindannapi életünk része.

De vajon hogyan készül, miből van? 

Rövid cikkünkben összeszedtük a tea útját a termőföldektől a csészékig. :-)

7 tény a kávéról, amiket még kevesen ismernek

7 tény a kávéról, amiket még kevesen ismernek

2022. 11. 04. 15:50:11
Ha azt gondoltad, hogy a kávét a mindenki ismeri, akkor csak részben van igazad. Míg sokan a kávét napi ébresztőként részesítik előnyben, a világ legtöbbet fogyasztott itala a víz és a tea mellett. Bár ez is egy érdekes tény a kávéval kapcsolatosan, azonban számos meglepő dolog van, amelyek miatt egy kicsit másképp tekinthetsz a kávédra. :-)
Noble csokoládék - nemes ízek, különleges formák

Noble csokoládék - nemes ízek, különleges formák

2022. 10. 24. 22:10:01
A vállalatunk 2000-ben kapott lendületet, amikor tulajdonosa, Patriek Destrooper, aki több mint 25 éve vezette a negyedik generációs vezető családi vállalkozást, úgy döntött, hogy a kekszről a csokoládéra helyezi a fókuszt a cégben
Hogyan teáznak a világban?

Hogyan teáznak a világban?

2022. 10. 14. 15:45:12

A tea nagyon népszerű a világban, és nálunk egyre többet keresik a különleges, jó inőségű teákat.

A különböző országokban különböző teázási szokások alakultak ki. Írásunkban egy párat bemutatunk közülük.

Miért különlegesek az Életízek kávéi?

Miért különlegesek az Életízek kávéi?

2022. 10. 07. 12:16:48

Nekünk a minőség elsőrendű. Ezért olyan kávékat kerestünk, amelyek tükrözik az ízekről, finomságokról alkotott felfogásunkat. Gyártónk, beszállítónk gyakorlata teljesen tükrözi az elvárásainkat. Az ő leírásában olvashatjátok kávéink különleges útját a termeléstől a fogyasztásig

Az oldal tetejére