Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Az Életízek első üzletét immáron 16 éve működtetjük sikeresen Gazdagréten és elmondhatjuk róla, hogy a helyi közösség egyik közkedvelt helyévé nőtte ki magát. 

Vásárlóink  szívesen térnek vissza üzleteinkbe az édes finomságokért, prémium csokoládékért, különleges kávékért vagy szálas teákért, sós nassolni valókért. Italválasztékunk széles palettáját kínálja a magyar és külföldi söröknek és boroknak az exkluzívtól a hétköznapi italokig.

A második Életízek boltunkat 2018. augusztusában nyitottunk meg Budapesten a VI. kerületben. Ez egy piciny, de annál cukibb bolt, elsősorban sok édességgel, csokoládéval, kekszekkel.

 

2020 júliusában nyitottunk meg a szegedi Árkádban a harmadik Életízek üzletünket. A többi boltunkhoz képest hatalmas, 108 négyzetméteres alapterülete és a pláza folyosóján lévő nagy terasz lehetőséget, ad mindenre, amit korábban elképzeltünk.

 

Szintén dédelgetett álmunk volt egy webshop létrehozása, ahol azok is hozzájuthatnak az általunk forgalmazott prémium termékekhez, akik üzleteinket a távolság miatt nem tudják látogatni. Reméljük, itt az Életízek webshopban is öröm lesz a válogatás és a vásárlás!

 

Arra törekszünk, hogy aki hozzánk ellátogat, elégedetten távozzon és újra viszontláthassuk az Életízekben akár személyesen, akár a webshopon keresztül.

(Vissza)várunk szeretettel!

Az oldal tetejére