Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rubio chips

A spanyol Rubio chips tevékenysége 1965-re nyúlik vissza, amikor Alfonso Fernández Valera mandulát kezdett pörkölni a falusi kemencében. A csemegét becsomagolta és árulni kezdte a régió bárjaiban, ahol az emberek nagyon hamar megkedvelték az ínyencséget és apránként más termékeket is követeltek tőle. Alfonso a mandula sikere után úgy döntött, hogy kínálatát bővítendő kézműves sült krumplit és sertéshéjat is készít. Új termékeivel, de főleg kiváló minőségű burgonya chipsével pedig Murcia-régió egész területén hamar megismertette magát.
A termelés növekedése után modernizálta a technológiáját, majd az 1990-es években bekövetkezett generációváltás újabb fejlesztést, termelési kapacitás növelést és új termékvonal bevezetését vonta maga után, melynek következményeként a Rubio chips elérte a ma ismert kiváló minőségét és választékát

 

Az oldal tetejére