Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ovidias, ahol a hagyomány és az innováció találkozik.

Ovidias, ahol a hagyomány és az innováció találkozik.

Az Ovidias termékei a friss belga csokoládék házi töltelékkel és teljes, krémes ízzel. Ezeket a töltelékeket hagyományos módszerekkel készítik, kizárólag a legjobb, természetes alapanyagokból. Az  Ovidias belga csokoládék egyedi ízélménye és frissessége a csokoládé szerelmeseinek szól.

Ovidias csak a legjobb alapanyagokkal, saját konyháik finom receptjeivel és – ami talán a legfontosabb – hihetetlen csokoládé iránti szenvedéllyel elégszik meg!

Történetük

Családi vállalkozás 1978 óta

Ovidias története a néhai Frans Vangertruydennel kezdődött. Ő a cukrászat világában nőtt fel, amely családi hagyomány 1932-ig nyúlik vissza. 1978-tól a hagyományos marcipánfigurák és kókuszrudak készítésére összpontosított a vállalat.A csokoládék ekkor  kerültek piacra először Ovidias néven 1989-ben , Ovidius volt az édes finomságok nagykövete.

Második generációs csokolédások

2017-ben lánya, Miet Vangertruyden vette át a céget, hogy továbbvigye a családi hagyományt. A második generáció csatlakozott a családi vállalkozáshoz.

Édesapjához hasonlóan Miet és csapata a tökéletességre és az innovációra törekszik.

Az 1978-ban két fős édesipari kisvállalatként indult, mára  100%-ban belga csokoládécsokoládét gyártó és nemzetközi vásárlókat kiszolgáló céggé nőtte ki magát. Több mint 35 alkalmazott büszkén és szenvedéllyel építi ezt a történetet.

A siker 3 alappillére:

Természetes hozzávalók
Receptjeik főleg természetes ízeket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, a tiszta és friss belga csokoládé élvezetét.

Nincs színezőanyag
Az Ovidias messze földön híres friss belga csokoládéiról, házi töltelékeiről, telt, krémes íziről. A tölteléket hagyományosan, csak a legjobb alapanyagokból készítik, színezőanyagok hozzáadása nélkül.

Elérhető luxus
A csokoládé szerelmesei az Ovidias belga csokoládék egyedi ízélményét és frissességét választják.

Tartalomhoz tartozó címkék: belga csoki ízek
Az oldal tetejére