Gavottes – a kis titkok megalkotója

Gavottes – a kis titkok megalkotója

Mi sülhet ki abból ha, mint ha valaki kicsit nem figyel a konyhában? Csak egy süti, amelyet kissé túl sokáig hagyott a tűzhelyen Marie-Catherine Cornic Quimpeben, 1893-ban. A hölgy úgy döntött, hogy összehajtja, feltekeri és megeszi ...

A történet

Mi sülhet ki abból ha, mint ha valaki kicsit nem figyel a konyhában? Csak egy süti, amelyet kissé túl sokáig hagyott a tűzhelyen Marie-Catherine Cornic Quimpeben, 1893-ban. A hölgy úgy döntött, hogy összehajtja, feltekeri és megeszi ...

Gavottes kekszek

 

 

És az ostya, amely tönkrement könnyebbnek és ropogósabbnak bizonyult, mint valaha! Innen származik a ropogós bretagne -i ostya aminek hitelességét azóta is félve őrzik. Az eredeti Gavottes ropogós ostya fő alapanyagai a búzaliszt, a cukor és a vaj. A ropogós Bretagne -i ostya nem tartalmaz élelmiszer -színezéket, tartósítószert, pálmaolajat vagy GMO -t.

Mitől különleges?

Rafinált  - Sokkal több, mint egy csokoládés süti, ez a jólét titokzatos forrása

Kifinomult - Egy alaposan elegáns breton recept alapján készül

Könnyű és ropogós – Köszönhetően a híres nyolcszoros tésztanyújtásnak

Termékek.

Édes és sós sütemények kiváló minőségű alapanyagokkal ( a gyár előnyben részesíti a környék beszállítóit) . Legyen a süti karamellel, csokival, mogyoróval, vagy ha sós, sajttal, paradicsomos hagymával töltött, rendkívüli ízélményt jelent kipróbálójának.

És ez még nem minden. A Gavottes termékeit felhasználhatod különleges ételek, sütemények készítéséhez is.

Nyári saláta Gavottes Cheddar és dióval töltött keksszel

Az alábbiakban találsz egy jó receptet hozzá. Nyári saláta Gavottes

Hozzávalók

·       1 csomag Gavottes® ostya cheddar sajttal és dióval töltve (60 g)

·       1 teáskanál almaecet

·       2 teáskanál napraforgóolaj

·       1 teáskanál mogyoróolaj

·       1 saláta keverék (4 személyre)

·       80 g félkemény sajt

·       2 körte

·       Néhány színes bors

·       Tengeri só

·       Őrölt bors

Elkészítés

Vinaigrette (a francia öntet)

Adjuk össze a tengeri sót-t, a borsot, az ecetet és az olajokat, keverjük össze őket és tegyük félre.

 

A salátához:

Mossuk meg és szárítsuk meg a saláta keveréket.

A sajtot vágjuk apró darabokra.

A körtét megmossuk és hosszában felvágjuk.

Keverjük össze a salátakeveréket, a körtecsíkokat, a sajtot, néhány színes borsot és a Gavottes cheddar sajttal és dióval töltött sós sütiket, és szedjük 4 tányérra (vagy tálba).

Azonnal tálaljuk.