Leírás
Felhasználási lehetőségek:
Forró csoki készítéshez a tej melegítése közben kell a pasztillákat feloldani, állandó kevergetés mellett. A csokoládé cseppeket egy tálban gőz felett megolvasztva krémes állagot kapunk, ezután már a recept, vagy leírás szerint felhasználható a csokimassza.
Összetevők: cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, kakaómassza, sovány tejpor, karamellizált cukor 1,5%, emulgálószer: szójalecitin, aroma, paprika kivonat, természetes vanília aroma.
Kakaó szárazanyag legalább 31,1%
Átlagos tápérték 100 gr termékben: energia: 2369 kJ/566 kcal, zsír: 37 g, amelyből telített zsírsavak: 22 g, szénhidrát: 49 g, amelyből cukrok: 49 g, fehérje: 7,9 g, só: 0,25 g
Származási hely: Belgium
Tárolás: 12-20 fok között, közvetlen fény- és hőhatástól védve!