Leírás
Felhasználási lehetőségek:
Forró csoki készítéshez a tej melegítése közben kell a pasztillákat feloldani, állandó kevergetés mellett. A csokoládé cseppeket egy tálban gőz felett megolvasztva krémes állagot kapunk, ezután már a recept, vagy leírás szerint felhasználható a csokimassza.
Összetevők: kakaómassza, cukor, zsírszegény kakaópor, emulgálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma.
Kakaó szárazanyag legalább 70,5%
Átlagos tápérték 100 gr termékben: energia: 2259 kJ/540 kcal, zsír: 39 g, amelyből telített zsírsavak: 23 g, szénhidrát: 31 g, amelyből cukrok: 26 g, fehérje: 8,8 g, só: 0,02 g
Származási hely: Belgium
Tárolás: 12-20 fok között, közvetlen fény- és hőhatástól védve!
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.