Leírás
Felhasználási lehetőségek:
Forró csoki készítéshez a tej melegítése közben kell a pasztillákat feloldani, állandó kevergetés mellett. A csokoládé cseppeket egy tálban gőz felett megolvasztva krémes állagot kapunk, ezután már a recept, vagy leírás szerint felhasználható a csokimassza.
Összetevők: kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma.
Kakaó szárazanyag legalább 54,5%
Nyomokban tejet tartalmazhat!
Átlagos tápérték 100 gr termékben: energia: 2303 kJ/550 kcal, zsír: 37 g, amelyből telített zsírsavak: 22 g, szénhidrát: 46 g, amelyből cukrok: 43 g, fehérje: 5,1 g, só: 0,01 g
Származási hely: Belgium
Tárolás: 12-20 fok között, közvetlen fény- és hőhatástól védve!
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.