Leírás
Felhasználási lehetőségek:
Forró csoki készítéshez a tej melegítése közben kell a pasztillákat feloldani, állandó kevergetés mellett. A csokoládé cseppeket egy tálban gőz felett megolvasztva krémes állagot kapunk, ezután már a recept, vagy leírás szerint felhasználható a csokimassza.
Összetevők: cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, emulgálószer: szójalecitin, aroma, színezék: kárminsav, természetes vanília aroma.
Átlagos tápérték 100 gr termékben: energia: 2374 kJ/567 kcal, zsír: 36 g, amelyből telített zsírsavak: 22 g, szénhidrát: 55 g, amelyből cukrok: 55 g, fehérje: 6,1 g, só: 0,23 g
Származási hely: Belgium
Tárolás: 12-20 fok között, közvetlen fény- és hőhatástól védve!
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.