Leírás
Felhasználási lehetőségek:
Forró csoki készítéshez a tej melegítése közben kell a pasztillákat feloldani, állandó kevergetés mellett. A csokoládé cseppeket egy tálban gőz felett megolvasztva krémes állagot kapunk, ezután már a recept, vagy leírás szerint felhasználható a csokimassza.
Összetevők: kakaómassza, élelmi rostok (dextrin, inulin, oligofruktóz), édesítőszerek: eritrit, szteviol-glikozidok, kakaóvaj, emulgálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma.
Kakaó szárazanyag legalább 80,0%.
Nyomokban tejet és dióféléket tartalmazhat!
Átlagos tápérték 100 gr termékben: energia: 1808 kJ/432 kcal, zsír: 34,8 g, amelyből telített zsírsavak: 21,9 g, szénhidrát: 18,7 g, amelyből cukrok: 3,2 g, fehérje: 5,3 g, só: 0,02 g
Származási hely: Belgium
Tárolás: 12-20 fok között, közvetlen fény- és hőhatástól védve!