header
Az íz keresőben kutathat az ÉLETÍZEKben jelenleg megtalálható összes íz és azok kombinációja között!
Bezár - Bővebben Hasznos információk: Egyéb finomságok

  Egy kis kakaózásra vágysz, de meguntad az átlagos ízeket? Az Életízekben válogathatsz a vaníliás, a narancsos, a karamellás, a fahéjas, a mogyorós és az étcsokis kakaóporok közül, amit otthon is elkészíthetsz, vagy akár nálunk is elfogyaszthatod.

  Csokipuding alapot, mogyoró- és csokoládékrémet és egyéb kakaóporokat is találhatsz, ha meglátogatod üzletünket.

  Valódi angol teasütemények, csokidarabos kekszek, olasz vajas kekszek és gyümölcsdarabos kekszek normál köntösben és fémdobozos kiszerelésekben igazán elegáns ajándéknak számítanak.

  Fémdobozban és egyenként is kaphatóak gyümölcsös ízesítésű kemény cukorkáink. Az angol Simpkins elhozta nekünk töltött és gyümölcsös cukorkáit hagyományos kerek fémdobozkáiban, amik közül néhány íz retro dobozos változatban is megtalálható. A banános-csokis, mentolos, mentás-csokis, rebarbarás, málnás-csokis, ribizlis, kávés, narancs-lime-csokis, kamillás és egyéb gyümölcsös kemény cukorkák mellett tejkaramella és cukormentes cukorkákat is rejtenek az Életízek polcai.

  Olasz zselés cukrainkat is sokféle gyümölcsös ízben a pult kis fakkjaiból lehet összeválogatni ízlés szerint. Emellett gyermekeknek készült fémdobozok is tartalmaznak gumicukorhoz hasonló gyümölcszseléket! Noé bárkájának állatait, egy farm lakóit vagy éppen az erdő élőlényeit kövehetik nyomon és tanulmányozhatják a gyerkőcök ezeken a fémdobozokon.

  Boltunkban a különleges mézek is bővítik az Életízek termékkínálatát. A mézet a méhek téli élelem gyanánt készítik. Összegyűjtik a virágok nekrárját és mézharmatát, amit gyomornedveikkel átalakítanak, s a lépsejtekben raktároznak. A sűrű, tömény méz a kaptárban születik - az ott dolgozó méhek a szárnycsapásaikkal légáramlatot keltve párologtatják el belőle a vizet. A keletkezett méz magas cukor -, vitamin (B,C)-, fehérje-, és ásványi anyagtartalommal bír (Fe, Cu, Na, K, Ca, Mg, Mn, Zn). Segíti a vérképzést, erősíti a szívizmot és csökkenti a vérnyomást.  Egy spanyolországi sziklarajz tanúskodik arról, h már az őskorban fogyasztottak mézet. Azóta az egyes civilizációk mind foglalkoztak méhtartással és mézszüreteléssel. Főként édesítőszerként használták ételeikbe, bort ízesítettek vele, sőt mézsört is főztek


A termékek részletes infomációjáért és fotójáért kattintson a termék nevére
Fémdoboz
250 g
2 690 Ft
Üveges
330 g
2 790 Ft
Üveges
330 g
2 790 Ft
Papírdoboz
150 g
1 190 Ft
  1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6   Következő oldal
  • ÉLETIZEK
  • www.eletizek.hu
  • 1118 Budapest
  • Rétköz utca 45.
  • Tel.: 06 20 4000 511
  • info@eletizek.hu
  • Nyitva: Minden nap 10-20 óráig