header
Az íz keresőben kutathat az ÉLETÍZEKben jelenleg megtalálható összes íz és azok kombinációja között!

A kávék és teák Ízbirodalma

Kávézó, teázó, csokizó! Általában ez az első három szó, amivel először az Életízeket jellemzi az, aki már megfordult nálunk. Majd miután ezeket kimondta, egyre-másra sorolja fel, mi minden található még meg ebben a picinyke, ámbár kínálatában annál nagyobb, temérdek különlegességet rejtő boltban.

Nap, mint nap szembesülünk vásárlóink és vendégeink mosolyával, mikor átlépik az Életízek küszöbét, köszönés után hozzáfűzve: Mmm..itt mindig olyan finom illat van! Aki először jár a boltban, ebben a pillanatban szeret bele az Életízekbe. Ezután belekerül a csokik rengetegébe, ahonnan a boldogsághormonok beindulásától már maga sem emlékszik hogyan keveredett ki és kérte az első kávéját, amiért valójában behozta őt a Kávézó felirat!

Természetesen a nagy csodálkozások közepette segítünk a választásban, hiszen a hozzánk betérők minimum 17 féle kávéból, 10 különböző ízű forró csokiból és közel 70 féle teából válogathatnak kedvükre. Nem véletlen hát, hogy kávézó-teázónk nagy népszerűségnek örvend vendégeink körében. Részünkről is megtiszteltetés, hogy megannyi ember választja az Életízeket "napi örömforrásának" helyszínéül. Üzletünkben nemcsak italkülönlegességeket, hanem mindig jó hangulatot, kedves kiszolgálást és kellemes légkört talál. Az Életízek megteremti azt a nyugodt környezetet, ahol a vendégek kikapcsolódhatnak egy frissen főzött, lélekmelengető kávé, tea vagy forró csoki mellett. Ritkaság számba menő italaink jót tesznek szívnek és léleknek. Nálunk mindenki kifújhatja magát, megpihenhet egy kicsit, hogy aztán újult erővel, feltöltődve folytathassa napját. Persze csak ha képes kilépni az Életízek mágneses mezejéből!

  • ÉLETIZEK
  • www.eletizek.hu
  • 1118 Budapest
  • Rétköz utca 45.
  • Tel.: 06 20 4000 511
  • info@eletizek.hu
  • Nyitva: Minden nap 10-20 óráig