Rólunk

Történetünk

Az Életízeket 2004. decemberében nyitottuk meg. A kis delikát üzlet és kávéház megálmodója Edina és férje Laci volt, akik európai utazásaik során gyűjtöttek inspirációt. Az innen-onnan jött ötletekből kialakult a végső kép, milyen is legyen az a hely, amely Gazdagrét és környékének
gyöngyszemévé válhat.
Abban az időben sokan nem hittek abban, hogy a kis boltot sikerre lehet vinni a belvároson kívül is. Edináék álma mégis valóra vált.
Az Életízek immáron 13 éve sikeresen működik és elmondhatjuk róla, hogy a helyi közösség egyik közkedvelt helyévé nőtte ki magát. Az emberek szívesen térnek vissza valami finomságért vagy, hogy egy jóízű kávét vagy teát kortyolgatva megpihenjenek, beszélgessenek.
Természetesen az évek során sokat változott a bolt, több átalakítás után nyerte el jelenlegi formáját. A termékkínálat is sokszorosára bővült és ma Gazdagrét és környékének meghatározó üzletévé vált, állandó törzsvendégeivel és az újonnan betérő vásárlókkal.
A jövőben szeretnénk tovább haladni a megkezdett úton. Törekszünk arra, hogy aki hozzánk ellátogat, elégedetten távozzon és újra viszontláthassuk az Életízekben.
(Vissza)várunk szeretettel.